Mijn Dag!

Zomaar een dag wordt…. Mijn Dag!

yin * adem * stilte * zijn

Heb jij behoefte aan tijd voor jezelf? Niet alle ballen moeten hooghouden maar juist weer kunnen landen! Behoefte om je hoofd weer helder te krijgen en door te kunnen ademen? Mijn Dag! is een beleving gevuld met dat wat zorgt dat jij weer tot jezelf kunt komen.

Laat je door YIN docent/therapeut Liseth de Boer meenemen naar Your Inner Nature en ga na één dag gevuld en gevoed weer jouw pad.

Mijn Dag! INSTA losse vinklijstjes op adem komen

Wat kun je verwachten?

Op deze heerlijke dag is er tijd genoeg om eerst eens op adem te komen in de groene omgeving! Er is in alle opzichten ruimte genoeg om jezelf te kunnen zijn. In de prachtige oude boerderij is rust genoeg om vanuit stilte af te stemmen op jezelf en los te laten wat je niet meer past.

Liseth neemt je mee in verschillende sessie’ s om gedurende de dag steeds een beetje meer tot jezelf te komen. De belangrijkste onderdelen zullen komen uit de YIN en Bewust Ontspannen. Beide manieren om spanning los te laten en te verbinden met jezelf! Creatieve opdrachten zullen niet ontbreken, juist om die stofjes in jou  weer te laten stromen die zorgen voor ontspanning en ruimte.Mijn Dag! INSTA (kaart formaat!) Oranje vinklijstjes

Mijn Dag! is dus een zeer gevarieerde dag waar je nieuwe dingen ontdekt over jezelf, je grenzen leert bewaken maar bovenal tot rust komt. Genietend van de natuur, de vogeltjes voor de deur, de heerlijke vegetarische lunch en de ruimte of weer jezelf te zijn. Misschien ontstaat wel de ruimte om de dag af te sluiten met meditatie en stilte.

Wat neem je met je mee naar huis?

De groene omgeving nodigt je uit om, zonder enige vorm van haast, in beweging te komen. Misschien wel in beweging naar je echte ik!  Het zou dus zomaar kunnen zijn dat je aan het einde van de dag alles weer wat helderder ziet, energie weer voelt borrelen, keuzes weer vanuit je gevoel kunt maken en zachter kan zijn. Geïnspireerd en weer meer verbonden met jezelf!

Misschien is één dag wel een voorproefje van meer……

Het is in je hart waar je echte stilte en verbinding met het leven zal vinden

Mijn Dag! INSTA losse vinklijstjes OpbrengstPraktische informatie

Voor wie:
Voor iedereen die zich een dagje helemaal voor zichzelf gunt.

Wanneer:
Zondag 10 april 2022 van 09:30-17:00 uur

Waar:
De Bronhoeve, Cothen

Hoe aan te melden:
Reageer via de link om je plekje te reserveren, Vol = Vol
Maximaal 8 deelnemers

Kosten:
Voor 1 dag €135,- incl. drinken, tussendoortjes en een heerlijke (vegetarische) lunch

Geef je op voor deze heerlijke dag!

Terug naar Workshops