Mijn Dag!

Zomaar een dag wordt…. Mijn Dag!

yin * adem * stilte * zijn

En 10 april 2022 wordt wel een hele bijzonder mooie dag! Want niet alleen ik neem je mee op reis, dit jaar krijg je twee ‘docenten’ voor de prijs van één.  Angela, werkend als persoonlijk coach vanuit haar praktijk Angela Regts in verbinding, en ik verwelkomen je graag sámen op De Bronhoeve.

We vinden het leuk om onze krachten te bundelen, samen plezier te beleven aan jouw ontwikkeling en je niet alleen vanuit het yinne pad maar ook vanuit het systemisch perspectief deze dag te laten beleven.

Het thema van Mijn Dag! 2022 is dan ook:

  De verbinding met je IK beleven!

Heb jij behoefte aan tijd voor jezelf? Niet alle ballen moeten hooghouden maar juist weer kunnen landen! Behoefte om je hoofd weer helder te krijgen en door te kunnen ademen? Mijn Dag! is een beleving gevuld met dat wat zorgt dat jij weer tot jezelf kunt komen.

Mijn Dag! INSTA losse vinklijstjes op adem komen

Wat kun je verwachten?

Op deze heerlijke dag is er tijd genoeg om eerst eens op adem te komen in de groene omgeving! Er is in alle opzichten ruimte genoeg om jezelf te kunnen zijn. In de prachtige oude boerderij is rust genoeg om vanuit stilte af te stemmen op jezelf en los te laten wat je niet meer past.

Liseth en Angela nemen je mee in verschillende sessie’ s om gedurende de dag steeds meer tot jezelf te komen. De belangrijkste onderdelen zullen komen uit de YIN en bewustzijns oefeningen. Beide manieren om spanning los te laten en te verbinden met jezelf! Creatievere opdrachten zullen niet ontbreken, juist om die stofjes in jou weer te laten stromen die zorgen voor ontspanning en ruimte.Mijn Dag! INSTA (kaart formaat!) Oranje vinklijstjes

Mijn Dag! is dus een gevarieerde dag waar je nieuwe dingen ontdekt over jezelf, je grenzen leert bewaken maar bovenal tot rust komt. Genietend van de natuur, de vogeltjes voor de deur, de heerlijke vegetarische lunch en de ruimte of weer jezelf te zijn. Misschien ontstaat wel de ruimte om de dag af te sluiten met meditatie en stilte.

Wat neem je met je mee naar huis?

De groene omgeving nodigt je uit om, zonder enige vorm van haast, in beweging te komen. Misschien wel in beweging naar je echte ik!  Het zou dus zomaar kunnen zijn dat je aan het einde van de dag alles weer wat helderder ziet, energie weer voelt borrelen, keuzes weer vanuit je gevoel kunt maken en zachter kan zijn. Geïnspireerd en weer meer verbonden met jezelf!

Misschien is één dag wel een voorproefje van meer……

Het is in je hart waar je echte stilte en verbinding met het leven zal vinden

Mijn Dag! INSTA losse vinklijstjes OpbrengstPraktische informatie

Voor wie:
Voor iedereen die zich een dagje helemaal voor zichzelf gunt.

Wanneer:
Zondag 10 april 2022 van 10:00-17:00 uur

(vanaf 9.30 is de zaal open)

Waar:
De Bronhoeve, Cothen

Hoe aan te melden:
Reageer via de link om je plekje te reserveren, Vol = Vol
Maximaal 10 deelnemers

Kosten:
Voor 1 dag €135,- incl. drinken, tussendoortjes en een heerlijke (vegetarische) lunch

Voel je welkom💚

Terug naar Workshops