Yin XL

Vind je je wekelijkse uurtje Yin bij De Verademing zo kort? Of wil jij met je eerste Yin ervaring er vol in duiken? Deze twee en een half uur durende Yin XL les is sowieso een cadeautje aan jezelf! Een echt rustmoment. In twee en een half uur tijd is er ruim de tijd om belangrijke yin gebieden aandacht te geven via fysieke thema’s zoals je nek en schouders of juist via meridianen of chakra’s.

We starten in een warme ruimte met een korte stilte meditatie, daarna gaan we in ruim anderhalf uur van de ene yin houding naar de andere. Uiteraard eindigen we in een extra lange eindontspanning (savasana). Je kan zo volledig tot rust komen en dat wat veranderd, vernieuwd is, in je op nemen. Na een kopje thee en iets lekkers ga je ontspannen en opgeladen weer naar huis.

Praktische informatie
Kom in stilte en kies jouw plek om deze Yin XL optimaal te beleven. Neem zoals altijd een warm vest mee om tijdens de stilte meditatie en de langere eindontspanning te zorgen dat je aangenaam warm blijft. Uiteraard zijn er ook dekens en meditatiekussens in de Yin ruimte tot je beschikking.

Voor wie:
Deze workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is!
Het maakt niet uit of je het afgelopen seizoen wel of niet geyind hebt bij De Verademing of je überhaupt ooit aan yoga gedaan hebt. 

Wanneer:

  • Yin XL Winter zondag 30 januari (2022) 09.30-12.00 uur
  • Yin XL Lente zondag 20 maart (2022) 09:30-12:00 uur
  • Yin XL Zomer zondag 3 juli (2022) 09:30-12:00 uur

Hoe aan te melden:
Reageer via de link om je plekje te reserveren, Vol = Vol

Kosten:
Een Yin XL les kost €35,-

 

Terug naar Workshops