Yin XL

Vind je je wekelijkse uurtje Yin bij De Verademing zo kort? Of wil jij met je eerste Yin ervaring er vol in duiken? Deze twee uur durende Yin XL les is sowieso een cadeautje aan jezelf! Een echt rustmoment. In twee uur tijd is er ruim de tijd om belangrijke yin gebieden aandacht te geven via fysieke thema’s zoals je nek en schouders of juist via meridianen of chakra’s.

We starten in een warme ruimte met een korte stilte meditatie, daarna gaan we in ruim anderhalf uur van de ene yin houding naar de andere. Uiteraard eindigen we in een extra lange eindontspanning (savasana). Je kan zo volledig tot rust komen en dat wat veranderd, vernieuwd is, in je op nemen. Na een kopje thee en iets lekkers ga je ontspannen en opgeladen weer naar huis.

Praktische informatie
Kom in stilte de De Verademing binnen en kies een van de 6 matjes om jouw Yin XL moment te beleven. Neem zoals altijd een warm vest mee om tijdens de stilte meditatie en de langere eindontspanning te zorgen dat je aangenaam warm blijft. Uiteraard zijn er ook warme dekens en meditatiekussens in de Yin ruimte tot je beschikking.

De eerstvolgende Yin XL les is nog niet ingepland.

Aanmelden? Doe het snel, want vol=vol! info@fysiotherapiedeverademing.nl

home