Workshop Yin & Meditatie

workshop-yin-meditatie-zonder-naamZou je wel eens willen kennismaken met Yin (yoga) of lukt het maar niet om zelf de rust te vinden om te mediteren? Verlang je naar het gevoel van stilte en totale rust van binnen?

De workshop Yin & Meditatie is dé gelegenheid om onder begeleiding van ervaren docenten/therapeuten te proeven wat misschien wel voor jou een diepe verbinding via Yin en adem naar meditatie zou kunnen zijn. Op zoek naar your inner nature!

Een moment van verbonden zijn met alles en niets tegelijk.

Voor wie
Deze workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in Yin en of meditatie, voor iedereen die graag de rust en stilte in zichzelf zou willen leren zoeken! Ervaring is niet nodig, voor alles moet een eerste keer zijn!

Yin & meditatie teamfoto (1)

Door wie: 
Jolanda Stevens heeft naast haar werk in de informatievoorziening een passie voor (het docentschap) in Dru Yoga en Dru Meditatie ontwikkelt. In deze workshop begeleidt zij de aanloop naar en de daadwerkelijke meditatie.

Liseth de Boer – Bakker is therapeut en docent van De Verademing en neemt jullie in deze workshop mee naar nog diepere rust en stilte in jou door middel van Yin

 

Hoe aan te melden:
Reageer via de link om je plekje te reserveren

Wanneer:
Zondag ……. 2023 van 09:30-12.00 uur

Kosten:
De workshop Yin & Meditatie kost €35,-

Terug naar Workshops