Steeds terugkerende klachten

Sinds die ene keer dat je je enkel verzwikt hebt blijf je regelmatig last houden?! Na zoveel jaar na je val nog steeds last van je rug of nek?! Komen bepaalde klachten met regelmaat terug en wordt het een intussen je ”zwakke plek” genoemd?! Gaat het van kwaad tot erger waardoor je steeds meer belemmerd wordt in je dagelijks leven?! En heb je van alles geprobeerd met therapie, oefeningen, massages en toch nog steeds klachten?!

We werken samen aan een structurele oplossing, aan het activeren van jouw zelfherstellend vermogen, geen tijdelijke compromissen! Bij De Verademing ga ik met jou op zoek naar de oorzaak van je terugkerende of aanhoudende klacht. We kijken samen wat er nodig is aan (fysiotherapeutische) zorg, begeleiding en coaching. En wat jij zélf kunt doen óf laten om je klachten te doen verdwijnen, want bij De Verademing staat eigen verantwoordelijkheid voorop, zelf willen veranderen!

Dus wil jij graag in beweging komen om van je klachten af te komen maar weet je niet hoe? Dan loop ik graag een stukje met je mee om je op weg te helpen en je iets te leren om te kúnnen veranderen. Ik rijk je graag mijn expertise aan over het veranderen van je fysieke en daardoor wellicht ook mentale klachten op het gebied van je:

Behandeling

Samen maken we na de uitgebreide intake een op jouw afgestemd behandelplan, wat zou kunnen bestaan uit:

  • Inzicht krijgen in jouw aandeel in je klachten
  • inzicht krijgen in de oorzaak van je klachten
  • coaching over belasting – belastbaarheid
  • fysiek ruimte maken in je lichaam
  • zelfherstellende vermogen activeren
  • optimaliseren van je fysieke houding, kracht en souplesse
  • adem- en ontspanningsoefeningen

Direct een afspraak maken? afspraak@fysiotherapiedeverademing.nl

home