Bereikbaarheid en routebeschrijving

Bereikbaarheid
De Verademing is bereikbaar per telefoon 06 36 42 58 72.  U zult begrijpen dat ik tijdens behandelingen en lessen de telefoon niet kan opnemen. Spreekt u daarom de voice-mail in, stuur een telefonisch berichtje of een e-mail met uw vraag of bericht naar
info@fysiotherapiedeverademing.nl. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Routebeschrijving
De praktijk is gevestigd aan het fietspad Poortdijk , nr 34 B, in IJsselstein.  In het pand is ook  Ergotherapiepraktijk Plan4 gevestigd. Het gehele pand is rolstoeltoegankelijk.

Lopend of fiets:
U vindt de praktijk onder een van de appartementencomplexen aan de Poortdijk, degene het dichtst gelegen bij sporthal De Poortdijk. Er is voldoende ruimte om uw fiets veilig voor de deur te parkeren.

Openbaar vervoer:
De praktijk ligt zeer dichtbij tramhalte Hooghe Waerd. U loopt vanaf de tramhalte over de brede stoep onderlangs de appartementencomplexen in ongeveer 3 minuten naar de praktijk.

Auto:
De praktijk ligt aan de noordkant van IJsselstein en is vanaf de A2, via afslag IJsselstein noord, de Utrechtseweg en Frankrijkstraat (richting zwembad de Hooghe Waerd) gemakkelijk te bereiken. U kunt gratis parkeren in de omgeving van het appartementencomplex waaronder de praktijk is gevestigd. De ingang bevindt zich echter aan het fietspad Poortdijk, dat aan de andere kant van het complex ligt.

home