Het gezicht van De Verademing

Mijn naam is Liseth de Boer. Sinds 2001 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en heb daarna al snel de vervolgopleiding tot oedeemtherapeut afgerond. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende multidisciplinaire zorgaanbieders zoals een grote fysiotherapiepraktijk en een ziekenhuis in de regio Utrecht. Al op een van mijn eerste werkplekken merkte ik dat mijn voorkeur en kracht lag in het helpen van mensen die moeite hadden om in contact te komen met hun lichaam. Dat kon gaan om iemand tijdens medische fitness bewust te laten worden van zijn of haar houding en uitvoering van de oefening. Of iemand met angstklachten, in een multidisciplinair traject met een psycholoog, te ondersteunen bij het leren ontspannen van lichaam en geest.

 

Tijdens mijn opleiding tot adem- en ontspanningstherapeut merkte ik dat ik wilde werken op een plek waar ik vanuit mijn holistische visie mijn fysiotherapeutische specialisaties met elkaar kon verbinden. De Verademing is dus ook ontstaan uit de overtuiging dat lichaam en geest elkaar altijd beïnvloeden.

Ik krijg energie wanneer het lukt om het puzzeltje van (onbegrepen) klachten op te lossen en iemand een stapje verder te brengen op zijn of haar weg naar een betere gezondheid. Afgestemde en persoonlijke zorg staan bij De Verademing op de voorgrond.

Ik blijf me ontwikkelen op het gebied van reguliere (para)medische zorg zoals fysiotherapie en oedeemtherapie. Ik ben echter ook steeds meer nieuwsgierig waar de combinatie met alternatieve geneeswijzen kan bijdragen aan jouw gezondheid.

home