De praktijkdeuren weer open vanaf woensdag 6 mei

De praktijkdeuren gaan weer open!

De praktijkdeuren mogen weer open!
Vanaf woensdag 6 mei, na mijn vakantie, mogen met inachtneming van een aantal regels de fysieke deuren van de praktijk weer open! Dat betekent dat ‘hands on’ behandelingen weer mogelijk zijn voor iedereen die dat nodig heeft!

Het weer opstarten van de reguliere zorg, zoals fysiotherapie is vanuit de overheid wel met die kanttekening, dat is gevraagd om tot de volgende evaluatie op 19 mei rustig op te bouwen en ook zeker nog digitale zorg te blijven leveren, bijvoorbeeld bij een langer gesprek zoals de intake. Ook is gevraagd eerst die zorg te leveren die het hardste nodig is/het langst is uitgesteld. Laten we samen kijken we hoe we jou (fysiotherapeutische) zorg weer zo goed en snel mogelijk kunnen oppakken of juist starten!

Stopgezette therapie hervatten?
In de afgelopen weken hebben we een groot deel van de lopende zorg stopgezet. Wanneer je deze weer wilt opstarten maak ik graag een nieuwe afspraak met je. Stuur me in dit geval graag een mailtje  (hierin heb ik al een standaardformulier gezet, graag alleen invullen) en ik bel je z.s.m. vanaf woensdag 6 mei!

Eerste afspraak fysiotherapie starten nu de praktijk weer ‘open’ is?
Heb je in de afgelopen periode (noodgedwongen) gewacht met het starten van (fysio)therapie en ben je blij dat je bij me terecht kunt?! Stuur me dan ook graag een mailtje (hierin heb ik al een standaardformulier gezet, graag alleen invullen) en ik bel je z.s.m. vanaf woensdag 6 mei!

Aanpassingen bij binnenkomst
Om de nieuwe (hygiëne) regels toe kunnen passen zijn er in de praktijk wat aanpassingen gedaan. Graag jullie aandacht hiervoor!

  • Kom alleen naar de praktijk en liever niet eerder dan 5 min voor aanvang van je behandeling.
  • Neem zelf een groot badlaken voor op de behandelbank/mat en eventueel een eigen deken mee. Het linnengoed vanuit de praktijk wordt nu niet gebruikt!
  • Na binnenkomst en het opruimen van je jas en schoenen in de gang, graag direct je handen desinfecteren (dit staat klaar en wijst zichzelf)
  • Neem graag plaats in de wachtkamer, ondanks dat start/eindtijden van de behandelingen zo zijn ingedeeld dat je in de wachtkamer (in principe) alleen zult zijn.

Behandelkamer
In de behandelkamer is hands on therapie weer mogelijk, maar waar het kan zullen we enige fysieke afstand bewaren. Tevens bescherm ik jou en mij door waar nodig gebruik te maken van handschoenen en een mondkapje.

Gezondheid
Voordat je naar je afspraak komt bedenk dat nog wel even (wellicht ten overvloede) hoe het met je gezondheid is op het gebied van (ook milde!) corona symptomen zoals neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)! Met deze klachten of bevestiging van onderstaande vragen kan ik je niet behandelen. Neem dan graag even contact met me op.

  • Heb je de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Blij dat ik de tijd heb gekregen die nodig was om bij te tanken, de natuur in me op te nemen, me dankbaar te voelen wat er wel was/is en me te verdiepen in m’n yinne kant. Net zo blij dat ik me nu weer vanuit m’n hart met jullie mag gaan verbinden!
Samenwerken aan gezond leven, gezond zíjn! Jullie zijn vanaf woensdag 6 mei dus weer van harte welkom!

Lieve groet
Liseth de Boer – Bakker