De Verademing wel open voor individuele zorg!

Meebewegend met wat er is heb ik naar aanleiding van de persconferentie van gistermiddag uiteindelijk toch besloten om de praktijk alleen open te houden voor individuele zorg die voor nu bijdraagt aan jouw gezondheid!
(mede op basis van richtlijnen vanuit RIVM omtrent zorgverlening)

Vanwege de groepsgrootte in de relatieve kleine ruimte heb ik besloten om de yinlessen, vooralsnog tot en met 6 april, niet in de huidige vorm door te laten gaan. Maar, ook meebewegend met de tijd, zullen er zo spoedig mogelijk online lessen, meditaties en ontspanningsoefeningen te volgen zijn. Ik zal de yinners hierover op de hoogte houden.

Opkomende zon

Maar wat is goed, wat is fout? Het is niet aan mij of jou om te oordelen. Voel je je niet comfortabel om naar de praktijk te komen stuur me een appje om je afspraak te verzetten. Ik ga er vanuit dat iedereen die wel komt zich gezond en fit voelt en bij milde klachten zichzelf en zijn/haar omgeving in bescherming neemt door thuis te blijven

Zorg voor jezelf en elkaar. Vertrouw, heb lief. rust uit. Geniet van de spontane quality time met je gezin, tijd om te genieten van de natuur en kom tot bezinning. Beleef yin yoga. Adem yin, adem uit.

Lieve groet
Liseth de Boer – Bakker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s