5 jarig jubileum!

Voorjaar 2013 was hét moment dat ik de stap nam om ruimte voor mijzelf te creëren en mijn droom op werkgebied na te leven. Spannende tijd in ons gezin met 3 kleine kinderen en ineens minder financiële zekerheid. Elke dag ben ik nog blij dat ik die stap genomen heb.
De tijd heeft niet stilgestaan. In mei 2013 begonnen op een grote gedeelde zolderruimte, daarna naar mijn eigen kamer ernaast verhuist en 3 jaar geleden in het huidige pand getrokken wat ik intussen deel met 2 andere paramedische disciplines.
Graag wil ik hier vooral ook jullie bedanken dat ik na 5 jaar De Verademing dit bericht kan schrijven. Zonder jullie was er namelijk geen praktijk meer. Dus dank voor jullie vertrouwen in mij, in wie ik ben, in hoe ik zorg, training en ontspanning biedt met De Verademing!

Bij een verjaardag hoort een feestje en cadeautjes…. daarom geef ik via facebook een gratis Yin 6 lessen reeks weg die start in mei.
En in de feestmaand mei trakteer ik mezelf eerst op wat vrije dagen met mijn gezin en wat opleidingsdagen. Daarna zijn er meer leuke en bijzonder activiteiten te doen en is de lancering van de nieuwe website. Dus vier het 5 jarig bestaan van De Verademing met mij mee en tot snel!